*ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ .
*ΑΨΟΓΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PROHYDROLYSATE.
Οι ερευνητές της Kaged Muscle επένδυσαν αμέτρητες ώρες δουλεύοντας για να δημιουργήσουν μια πρωτεϊνική φόρμουλα καλύτερη από την κλασσική isolate πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Εφοδιασμένη με τεχνολογία ProHydrolase®, η προηγμένη φόρμουλα Micropure® Whey Protein Isolate κεχωρίζει με διαφορά έναντι όλων γιατί :
Κάθε μερίδα έχει επιπλέον 250 χιλιοστόγραμμα ProHydrolase®, ένα καινοτόμο πατενταρισμένο πεπτικό (πρωτεολυτικό) μείγμα ενζύμου που επιστημονικά αποδεικνύεται ότι είναι πιο αποτελεσματικό για την αύξηση της πέψης πρωτεϊνών.
Χρησιμοποιώντας αυτό το αποκλειστικό μείγμα ενζύμων, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος υδρολύεται γρήγορα (διασπάται) σε πραγματικό χρόνο, κατά την κατανάλωση, και όχι κατά τη διαδικασία παρασκευής χρησιμοποιώντας σκληρές χημικές ουσίες. Το αποτέλεσμα είναι μια απαράμιλλη isolate πρωτεΐνη ορού γάλακτος, επιστημονικά σχεδιασμένη για να βοηθά στην ενίσχυση της πέψης και της απορρόφησης των ισχυρών αμινοξέων που χτίζουν μυς.
Η Kaged Muscle Micropure Ioslate είναι πηγή και των εννέα απαραίτητων αμινοξέων.Για την αποτελεσματική προώθηση της ανάπτυξης και της δύναμης των μυών, η πρωτεΐνη πρέπει πρώτα να χωριστεί σε μικρότερα, πιο εύχρηστα κλάσματα πρωτεΐνης (δηλαδή, δι- και τρι-πεπτίδια) γρήγορα μετά την κατανάλωση. Όταν η πρωτεΐνη ορού γάλακτος δεν διασπάται στα μικρότερα κλάσματά της (όπως συμβαίνει με τις φτηνές isolate ), τα μεγαλύτερα πεπτίδια μπορούν να προκαλέσουν γαστρεντερική δυσφορία όπως φούσκωμα, αέριο, κράμπες για ευαίσθητα άτομα. Το ProHydrolase® έχει αποδειχθεί ότι προάγει την αποτελεσματικότερη πέψη της πρωτεΐνης ορού γάλακτος, προωθώντας την καλύτερη απορρόφηση στην κυκλοφορία του αίματος.
Το ProHydrolase® διασπά γρήγορα το προϊόν απομόνωσης πρωτεΐνης ορού γάλακτος σε πολύ βιοδιαθέσιμα μικρο κλάσματα, επιτρέποντας στο σώμα σας να απορροφήσει ευκολότερα την πρωτεΐνη και να εκμεταλλευτεί πλήρως τα διαθέσιμα απαραίτητα αμινοξέα.
Όπως όλα τα προϊόντα Kaged Muscle, το Micropure® Whey Protein Isolate έχει επιστημονικά διαμορφωθεί με μόνο καθαρά συστατικά Micropure® και έχει δοκιμαστεί αυστηρά και επαληθευτεί από τρίτους για την καθαρότητα, και την συνολική σύνθεση. Αποκαλύπτουμε κάθε ενεργό συστατικό στην πλήρη του ποσότητα στην ετικέτα - δεν υπάρχει τίποτα κρυμμένο. Αυτή η καθαρή φόρμουλα έχει σχεδιαστεί επίσης με φυσικές γεύσεις.
Συχνές ερωτήσεις
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΙΑΣ ΑΠΛΗΣ WHEY CONCENTRATE KAI MIAΣ ISOLATE ?
Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ WHEY πρωτείνη ορού γάλακτος έχει μόνο 80% πρωτεΐνη και υψηλότερη ποσότητα ανεπιθύμητου άλλου υλικού, όπως λακτόζη και τέφρα, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν φούσκωμα και αέριο.
Η Isolate έχει 90% πρωτεΐνη και περνά από μια προηγμένη διαδικασία φιλτραρίσματος για τη μείωση της ποσότητας λακτόζης, λίπους και υδατανθράκων, αποδίδοντας τελικά μια καθαρότερη, καθαρότερη μορφή πρωτεΐνης.
Η διαφορά μεταξύ παραδοσιακών μορφών υδρολυμένης πρωτεΐνης ορού γάλακτος και Micropure® Whey Protein Isolate είναι ότι η πρωτεΐνη μας υδρολύεται σε πραγματικό χρόνο, τη στιγμή της κατανάλωσης, χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία ProHydrolase® Enzyme .Οι πρωτεΐνες;ΌΜΩΣ που υδρολύθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής υποβάλλονται σε χημική επεξεργασία για να διασπάσουν την πρωτεΐνη στα μικρότερα συστατικά αμινοξέων της και το προκύπτον υλικό ξηραίνεται και συσκευάζεται για κατανάλωση.
Επειδή η Micropure® Whey Protein Isolate υδρολύεται γρήγορα σε πραγματικό χρόνο, σας συνιστούμε να το καταναλώσετε εντός 15-20 λεπτών από την ανάμιξη, διαφορετικά το προϊόν θα αρχίσει να έχει πικρή γεύση όπως η υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος.
Μια τυπική μερίδα Micropure® Whey Protein Isolate έχει λιγότερο από 0,1 γραμμάρια λακτόζης. Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι τα περισσότερα άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη μπορούν να καταναλώσουν με ασφάλεια αυτό το ίχνος λακτόζης χωρίς ενόχληση. Ωστόσο, πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν πάρετε το Micropure® Whey Protein Isolate εάν είστε δυσανεκτικοί στη λακτόζη ή είστε ευαίσθητοι σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του.