-24% VITA JYM 60TABS

*Η πιο μελετημένη multi.. 

 *Ξεχάστε τις υπερδοσολογίες! 


Χαρακτηριστικά Vita JYM

Τα 25 πιο κρίσιμα μικροθρεπτικά συστατικά που χρειάζονται οι σκληροπυρηνικοί αθλητές

Δεν υπάρχουν μεταλλικά στοιχεία που αναστέλλουν την πρόσληψη αμινοξέων, την απορρόφηση άλλων κρίσιμων ορυκτών ή τη χρήση σημαντικών βιταμινών.

B-σύμπλεγμα 100: Το Vita JYM είναι σαν να παίρνεις ένα multi και ένα B-complex σε ένα!

10.000 IU βιταμίνης Α ως 100% β-καροτένιο

400 IU βιταμίνης Ε

120 mcg βιταμίνης K2 (ως MK-7 και MK-4)

200 mcg πικολινικό χρώμιο

5 mg BioPerine® για ενίσχυση της απορρόφησης

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

10.000 IU βήτα-καροτίνη (βιταμίνη Α) 

Η βιταμίνη Α είναι γνωστό ότι είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της υγείας των ματιών, του δέρματος, των δοντιών, των οστών και των βλεννογόνων, συμπεριλαμβανομένου του αναπνευστικού σας συστήματος. Αυτή η σημαντική βιταμίνη μπορεί να υποστηρίξει την ανθεκτικότητά σας σε λοίμωξη και να βοηθήσει στην ανάπτυξη και την επιδιόρθωση ιστών του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των μυών.

Πιο πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι αυτή η βιταμίνη είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή ενέργειας, η οποία μπορεί να βοηθήσει τις επιδόσεις σας στο γυμναστήριο και στον αθλητισμό.

B Complex 100 

Το σύμπλεγμα 100 περιλαμβάνει 100 mg Β1 (θειαμίνη), Β2 (ριβοφλαβίνη), Β3 (νιασίνη), Β5 (παντοθενικό οξύ), Β6 (πυριδοξίνη), 500-1000 mcg Β12, 400 mcg φολικού οξέος και 300 mcg βιοτίνης. Οι βιταμίνες Β είναι κρίσιμες για τους αθλητές δεδομένου ότι εργάζονται ως συμπαράγοντες και βοηθούν στην παραγωγή ενέργειας. Επιπλέον, αυτή η ομάδα βιταμινών τείνει να εξαντληθεί σε άτομα με σκληρή προπόνηση.

250 mg βιταμίνης C 

Αυτή η υδατοδιαλυτή βιταμίνη είναι γνωστή για τα αντιοξειδωτικά της οφέλη, την ικανότητά της να υποστηρίζει την ανοσολογική υγεία και να ενισχύσει τον σχηματισμό κολλαγόνου.

Η βιταμίνη C έχει προταθεί για την αύξηση της απώλειας λίπους και της παραγωγής νιτρικού οξειδίου (ΝΟ). Αν και το RDA για τη βιταμίνη C είναι μόνο 90 ​​mg για τα αρσενικά και 75 mg για τα θηλυκά, χρειάζεται μεγαλύτερη δόση για να βελτιστοποιηθούν τα οφέλη της. 

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι οι πολύ υψηλές δόσεις βιταμίνης C - περίπου 1.000 mg την ημέρα - μπορεί να παρεμποδίσουν τη βελτίωση της αντοχής και της ανάπτυξης των μυών. Δεν υπάρχει αρκετή έρευνα για να ανησυχείτε για την πρόσληψη βιταμίνης C, αλλά μια δόση 250 mg θα προσφέρει τα οφέλη της βιταμίνης C χωρίς ανεπιθύμητα αποτελέσματα. 

400 IU Βιταμίνη Ε 

Νεότερη έρευνα δείχνει ότι η βιταμίνη Ε είναι ζωτικής σημασίας για την αποκατάσταση των μυών.

Οι φυσικές μορφές της βιταμίνης Ε, που ονομάζονται d-άλφα-τοκοφερόλες, απορροφώνται και χρησιμοποιούνται καλύτερα από τις συνθετικές μορφές της βιταμίνης Ε, που ονομάζονται dl-άλφα-τοκοφερόλες.

120 mcg βιταμίνης K2 (από MK-7 και MK-4)

Η βιταμίνη Κ διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ενεργοποίηση ορισμένων ενζύμων στο σώμα. 

Ορισμένα από αυτά τα ένζυμα είναι σημαντικά για τον καθορισμό ασβεστίου στα οστά και μπορεί ακόμη και να βοηθήσουν στην παραγωγή τεστοστερόνης. Πιστεύεται τώρα ότι η βιταμίνη Κ λειτουργεί επίσης σε συνέργεια με τη βιταμίνη D και, αν καθένας είναι ανεπαρκής, η άλλη δεν λειτουργεί βέλτιστα.

Μία από τις βασικές λειτουργίες της βιταμίνης Κ2 είναι να βοηθήσει στην εναπόθεση ασβεστίου στα κατάλληλα σημεία του σώματος, όπως τα οστά και τα δόντια, και να αποφύγει την εναπόθεση ασβεστίου στους μαλακούς ιστούς.

3 mg Βόριο 

Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι αυτό το ανόργανο άλας μπορεί να υποστηρίξει επίπεδα ελεύθερης τεστοστερόνης, η οποία δεν δεσμεύεται στο αίμα με τη σφαιρίνη δέσμευσης πρωτεΐνης σεξουαλικής μεταφοράς (SHBG). Το SHBG εμποδίζει την τεστοστερόνη να εγκαταλείψει το αίμα για να εισέλθει στα μυϊκά κύτταρα και να δεσμευτεί στους υποδοχείς ανδρογόνων. Έτσι, όσο πιο ελεύθερη έχει η τεστοστερόνη, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα ανάπτυξης μυών. Το βόριο μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη ενός υγιούς οιστρογόνου στην ισορροπία τεστοστερόνης.

200 mcg πικολινικού χρωμίου 

Το χρώμιο είναι ένα βασικό μέταλλο στην κανονική, υγιή λειτουργία και τον μεταβολισμό της ινσουλίνης. Ορισμένες κλινικές μελέτες υποδεικνύουν ότι η συμπλήρωση διατροφής με χρώμιο συμβάλλει στην υποστήριξη της λειτουργίας της ινσουλίνης, η οποία μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη των μυών και την απώλεια λίπους.

Τόσο η άσκηση αντοχής όσο και η κατάρτιση σε βάρος έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν την έκκριση του χρωμίου στα ούρα. Όποιος τρένα μπορεί να επωφεληθεί από τη συμπλήρωση με καλή δόση χρωμίου πάνω από την επαρκή πρόσληψη (AI) 30 mcg.

Χαλκός 3 mg 

Ο χαλκός είναι σημαντικός στη διατήρηση της οστικής, νευρικής και καρδιαγγειακής υγείας, καθώς και της ανοσολογικής λειτουργίας. Είναι σημαντικό στην παραγωγή ενέργειας και μπορεί να βοηθήσει το οξυγόνο μεταφοράς σιδήρου. Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να υποστηρίξει την παραγωγή αυξητικής ορμόνης.

Και πάλι, αυτό είναι ένα από τα ορυκτά που συχνά εξαντλούνται στους αθλητές. 

Ωστόσο, πάρα πολύ χαλκός σε σχέση με τον ψευδάργυρο μπορεί να είναι επιβλαβής και έχει εμπλακεί ως μια πιθανή αιτία σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. > Από την άλλη πλευρά, η κατανάλωση περισσότερων από 50 mg ψευδαργύρου μπορεί να περιορίσει την απορρόφηση χαλκού, οπότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πρόσληψη χαλκού και ψευδαργύρου είναι ισορροπημένη. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρέπει να πάρετε χαλκό και ψευδάργυρο σε αναλογία 1:10 για βέλτιστη υγεία. 

Δεδομένου ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τη λήψη 30 mg ψευδαργύρου κάθε μέρα από ένα ξεχωριστό συμπλήρωμα, μια δόση χαλκού 3 mg είναι βέλτιστη. 

18 mg σιδήρου 

Αυτή η δόση παρέχει το 100% του βολφραμίου για το σίδηρο. Ο σίδηρος είναι κρίσιμος παράγοντας για την παροχή οξυγόνου στους εργαζόμενους μύες και ως εκ τούτου είναι κρίσιμο για την απόδοση. Η αιματική αιμοσφαιρίνη είναι σίδηρος και η αιμοσφαιρίνη μεταφέρει οξυγόνο στην κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς όπως οι μυϊκές ίνες. Είναι ο σίδηρος που προσελκύει οξυγόνο.

Ο σίδηρος εξαντλείται εύκολα σε αυτούς που γυμνάζονται έντονα. Στην πραγματικότητα, το Συμβούλιο Τροφίμων και Διατροφής εκτιμά ότι η μέση απαίτηση για σίδηρο μπορεί να είναι κατά 30% υψηλότερη για όσους ασκούν τακτική έντονη άσκηση.

150 mcg ιωδίου 

Το ιώδιο είναι κρίσιμο για τη διατήρηση της φυσιολογικής, υγιούς λειτουργίας του θυρεοειδούς. 

Με τη σημερινή εστίαση σε δίαιτες χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο, πολλοί άνθρωποι είναι δραστικά χαμηλοί σε ιώδιο επειδή παραμελούν τη μεγάλη πηγή ιωδίου στη διατροφή, οχυρωμένο αλάτι. Αυτή η δόση παρέχει το 100% του RDA για το ιώδιο.

 2,3 mg Μαγγάνιο 

Το μαγγάνιο είναι ένα βασικό μεταλλικό στοιχείο για πολλές λειτουργίες στο σώμα, βοηθά στη διατήρηση της ικανότητας του οργανισμού να μεταβολίζει τα θρεπτικά συστατικά και του σχηματισμού οστών. 

Αυτή η δόση παρέχει το 100% του ΑΙ για το μαγγάνιο και πάνω από το 100% του DV. > 45 mcg Μολυβδαίνιο > Το μολυβδαίνιο είναι ένα λιγότερο κατανοητό στοιχείο, αλλά πιστεύεται ότι είναι κρίσιμο για την παραγωγή ενέργειας και την επεξεργασία αποβλήτων στα νεφρά.

Αυτή η δόση παρέχει το 100% του RDA για μολυβδαίνιο.

200 mcg Σελήνιο 

Το σελήνιο είναι ένα ιχνοστοιχείο που βοηθάει στη διατήρηση των φυσιολογικών, υγιεινών επιπέδων θυρεοειδικών ορμονών και είναι επίσης σημαντικό για την ανοσολογική λειτουργία. Υποστηρίζει επίσης τη διατήρηση της υγιούς ηπατικής λειτουργίας. 

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το σελήνιο μπορεί να είναι κρίσιμο για τη μυϊκή δύναμη. 

Δεδομένου ότι οι αθλητές είναι συχνά ανεπαρκείς σε σελήνιο, αυτή η δόση είναι πολύ πάνω από το RDA των 55 mcg.

100 mg καλίου

Το κάλιο είναι ένα σημαντικό μεταλλικό και ηλεκτρολύτη στο σώμα. Είναι κρίσιμο για την αγωγή των νεύρων και τη συστολή των μυών. 

Δεν θέλετε να πάρετε ένα φάρμακο που παρέχει περισσότερα από 100 mg καλίου. Τα υπερβολικά επίπεδα καλίου θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στα νεφρά.

5 mcg Νικέλιο 

Οι ακριβείς μηχανισμοί που περιλαμβάνουν νικέλιο στο σώμα δεν είναι καλά κατανοητοί. Ωστόσο, το νικέλιο είναι γνωστό ότι βοηθά στην απορρόφηση και τη χρήση σιδήρου από το σώμα, καθώς και στην ενίσχυση της υγείας των οστών. * > Παρόλο που δεν υπάρχει καθιερωμένο DV για το νικέλιο, μια δόση των 5 mcg είναι επαρκής για να βοηθήσει στην σωστή πρόσληψη και αξιοποίηση σιδήρου.

2 mg πυριτίου

Αυτό το ορυκτό είναι σημαντικό στο σχηματισμό οστού και κολλαγόνου και μπορεί να υποστηρίξει την υγεία των μαλλιών και των νυχιών.

10 mcg βαναδίου

Αυτό το μέταλλο μπορεί να είναι σημαντικό για τη βελτιστοποίηση των επιδράσεων της ινσουλίνης μέσα σε ένα φυσιολογικό εύρος, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της μυϊκής ανάπτυξης και της απώλειας λίπους. 

5 mg BioPerine®

Το BioPerine® είναι ένα πατενταρισμένο εκχύλισμα καρπών μαύρου πιπεριού ή μακριού πιπεριού που περιέχει τυποποιημένες ποσότητες δραστικού συστατικού πιπερίνη.

Πολλές κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι όταν μια δόση 5 mg BioPerine® λαμβάνεται με άλλα συμπληρώματα, αυξάνει την απορρόφηση αυτών των συμπληρωμάτων κατά 30 έως 2000%.

200 mcg πικολινικού χρωμίου 

Το χρώμιο είναι ένα βασικό μέταλλο στην κανονική, υγιή λειτουργία και τον μεταβολισμό της ινσουλίνης. Ορισμένες κλινικές μελέτες υποδεικνύουν ότι η συμπλήρωση διατροφής με χρώμιο συμβάλλει στην υποστήριξη της λειτουργίας της ινσουλίνης, η οποία μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη των μυών και την απώλεια λίπους. 

Τόσο η άσκηση αντοχής όσο και η κατάρτιση σε βάρος έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν την έκκριση του χρωμίου στα ούρα. Όποιος τρένα μπορεί να επωφεληθεί από τη συμπλήρωση με καλή δόση χρωμίου πάνω από την επαρκή πρόσληψη (AI) 30 mcg. 

Χαλκός 3 mg 

Ο χαλκός είναι σημαντικός στη διατήρηση της οστικής, νευρικής και καρδιαγγειακής υγείας, καθώς και της ανοσολογικής λειτουργίας. Είναι σημαντικό στην παραγωγή ενέργειας και μπορεί να βοηθήσει το οξυγόνο μεταφοράς σιδήρου. Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να υποστηρίξει την παραγωγή αυξητικής ορμόνης. 

Και πάλι, αυτό είναι ένα από τα ορυκτά που συχνά εξαντλούνται στους αθλητές.

Ωστόσο, πάρα πολύ χαλκός σε σχέση με τον ψευδάργυρο μπορεί να είναι επιβλαβής και έχει εμπλακεί ως μια πιθανή αιτία σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

Από την άλλη πλευρά, η κατανάλωση περισσότερων από 50 mg ψευδαργύρου μπορεί να περιορίσει την απορρόφηση χαλκού, οπότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πρόσληψη χαλκού και ψευδαργύρου είναι ισορροπημένη. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρέπει να πάρετε χαλκό και ψευδάργυρο σε αναλογία 1:10 για βέλτιστη υγεία.

Δεδομένου ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τη λήψη 30 mg ψευδαργύρου κάθε μέρα από ένα ξεχωριστό συμπλήρωμα, μια δόση χαλκού 3 mg είναι βέλτιστη.

18 mg σιδήρου 

Αυτή η δόση παρέχει το 100% του βολφραμίου για το σίδηρο. Ο σίδηρος είναι κρίσιμος παράγοντας για την παροχή οξυγόνου στους εργαζόμενους μύες και ως εκ τούτου είναι κρίσιμο για την απόδοση. Η αιματική αιμοσφαιρίνη είναι σίδηρος και η αιμοσφαιρίνη μεταφέρει οξυγόνο στην κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς όπως οι μυϊκές ίνες..Ο σίδηρος εξαντλείται εύκολα σε αυτούς που γυμνάζονται έντονα. Στην πραγματικότητα, το Συμβούλιο Τροφίμων και Διατροφής εκτιμά ότι η μέση απαίτηση για σίδηρο μπορεί να είναι κατά 30% υψηλότερη για όσους ασκούν τακτική έντονη άσκηση. 

150 mcg ιωδίου 

Το ιώδιο είναι κρίσιμο για τη διατήρηση της φυσιολογικής, υγιούς λειτουργίας του θυρεοειδούς. 

Με τη σημερινή εστίαση σε δίαιτες χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο, πολλοί άνθρωποι είναι δραστικά χαμηλοί σε ιώδιο επειδή παραμελούν τη μεγάλη πηγή ιωδίου στη διατροφή, οχυρωμένο αλάτι. Αυτή η δόση παρέχει το 100% του RDA για το ιώδιο. 

2,3 mg Μαγγάνιο 

Το μαγγάνιο είναι ένα βασικό μεταλλικό στοιχείο για πολλές λειτουργίες στο σώμα, βοηθά στη διατήρηση της ικανότητας του οργανισμού να μεταβολίζει τα θρεπτικά συστατικά και του σχηματισμού οστών. 

Αυτή η δόση παρέχει το 100% του ΑΙ για το μαγγάνιο και πάνω από το 100% του DV.

45 mcg Μολυβδαίνιο

Το μολυβδαίνιο είναι ένα λιγότερο κατανοητό στοιχείο, αλλά πιστεύεται ότι είναι κρίσιμο για την παραγωγή ενέργειας και την επεξεργασία αποβλήτων στα νεφρά. 

Αυτή η δόση παρέχει το 100% του RDA για μολυβδαίνιο. 

200 mcg Σελήνιο 

Το σελήνιο είναι ένα ιχνοστοιχείο που βοηθάει στη διατήρηση των φυσιολογικών, υγιεινών επιπέδων θυρεοειδικών ορμονών και είναι επίσης σημαντικό για την ανοσολογική λειτουργία. Υποστηρίζει επίσης τη διατήρηση της υγιούς ηπατικής λειτουργίας. 

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το σελήνιο μπορεί να είναι κρίσιμο για τη μυϊκή δύναμη. 

Δεδομένου ότι οι αθλητές είναι συχνά ανεπαρκείς σε σελήνιο, αυτή η δόση είναι πολύ πάνω από το RDA των 55 mcg. 

100 mg καλίου 

Το κάλιο είναι ένα σημαντικό μεταλλικό και ηλεκτρολύτη στο σώμα. Είναι κρίσιμο για την αγωγή των νεύρων και τη συστολή των μυών. 

Δεν θέλετε να πάρετε ένα φάρμακο που παρέχει περισσότερα από 100 mg καλίου. Τα υπερβολικά επίπεδα καλίου θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στα νεφρά. 

5 mcg Νικέλιο 

Οι ακριβείς μηχανισμοί που περιλαμβάνουν νικέλιο στο σώμα δεν είναι καλά κατανοητοί. Ωστόσο, το νικέλιο είναι γνωστό ότι βοηθά στην απορρόφηση και τη χρήση σιδήρου από το σώμα, καθώς και στην ενίσχυση της υγείας των οστών. 

Παρόλο που δεν υπάρχει καθιερωμένο DV για το νικέλιο, μια δόση των 5 mcg είναι επαρκής για να βοηθήσει στην σωστή πρόσληψη και αξιοποίηση σιδήρου. 

2 mg πυριτίου 

Αυτό το ορυκτό είναι σημαντικό στο σχηματισμό οστού και κολλαγόνου και μπορεί να υποστηρίξει την υγεία των μαλλιών και των νυχιών. 

10 mcg βαναδίου 

Αυτό το μέταλλο μπορεί να είναι σημαντικό για τη βελτιστοποίηση των επιδράσεων της ινσουλίνης μέσα σε ένα φυσιολογικό εύρος, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της μυϊκής ανάπτυξης και της απώλειας λίπους. 

5 mg BioPerine® 

Το BioPerine® είναι ένα πατενταρισμένο εκχύλισμα καρπών μαύρου πιπεριού ή μακριού πιπεριού που περιέχει τυποποιημένες ποσότητες δραστικού συστατικού πιπερίνη. 

Πολλές κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι όταν μια δόση 5 mg BioPerine® λαμβάνεται με άλλα συμπληρώματα, αυξάνει την απορρόφηση αυτών των συμπληρωμάτων κατά 30 έως 2000%. 

200 mcg πικολινικού χρωμίου 

Το χρώμιο είναι ένα βασικό μέταλλο στην κανονική, υγιή λειτουργία και τον μεταβολισμό της ινσουλίνης. Ορισμένες κλινικές μελέτες υποδεικνύουν ότι η συμπλήρωση διατροφής με χρώμιο συμβάλλει στην υποστήριξη της λειτουργίας της ινσουλίνης, η οποία μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη των μυών και την απώλεια λίπους. 

Τόσο η άσκηση αντοχής όσο και η κατάρτιση σε βάρος έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν την έκκριση του χρωμίου στα ούρα. Όποιος μπορεί καλό είναι να επωφεληθεί από τη συμπλήρωση με καλή δόση χρωμίου πάνω από την επαρκή πρόσληψη (AI) 30 mcg.

Χαλκός 3 mg 

Ο χαλκός είναι σημαντικός στη διατήρηση της οστικής, νευρικής και καρδιαγγειακής υγείας, καθώς και της ανοσολογικής λειτουργίας. Είναι σημαντικό στην παραγωγή ενέργειας και μπορεί να βοηθήσει το οξυγόνο μεταφοράς σιδήρου. Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να υποστηρίξει την παραγωγή αυξητικής ορμόνης. Και πάλι, αυτό είναι ένα από τα ορυκτά που συχνά εξαντλούνται στους αθλητές.Ωστόσο, πάρα πολύ χαλκός σε σχέση με τον ψευδάργυρο μπορεί να είναι επιβλαβής και έχει εμπλακεί ως μια πιθανή αιτία σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. 

Από την άλλη πλευρά, η κατανάλωση περισσότερων από 50 mg ψευδαργύρου μπορεί να περιορίσει την απορρόφηση χαλκού, οπότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πρόσληψη χαλκού και ψευδαργύρου είναι ισορροπημένη. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρέπει να πάρετε χαλκό και ψευδάργυρο σε αναλογία 1:10 για βέλτιστη υγεία.Δεδομένου ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τη λήψη 30 mg ψευδαργύρου κάθε μέρα από ένα ξεχωριστό συμπλήρωμα, μια δόση χαλκού 3 mg είναι βέλτιστη. 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ :Λαμβάνετε 2taabs με το πρωινό σας γεύμα.


VITA JYM 60TABS

  • Κατασκευαστής: JYM SUPPLEMENTS
  • Κωδικός Προϊόντος: JYMVITA
  • ΗΜ.ΛΗΞΗΣ: 01/2023
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 36,90€
  • 27,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 22,50€

OPTIMEN 180TABS OPTIMUN NUTRITION -15% Μη Διαθέσιμο
 ΔΥΝΑΤΗ-ΑΝΤΡΙΚΗ MULTIΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ :180TABSΔΟΣΟΛΟΓΙΑ :1-3 TABS ΗΜΕΡΗΣΙΩ..
38,50€ 32,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 26,53€
BIOTECH USA DAILY PACK 30PACKS -0%
*ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PACK(9CAPS AND TABS). *ANTIOΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ,ΜΕΤΑΛΛΑ ,ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΜΕΓΑ 3...
34,90€ 34,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 28,15€
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι προς το παρόν εξαντλημένο. Δώστε μας το email σας για να σας ενημερώσουμε όταν θα είναι διαθέσιμο.
Όνομα
Email