Τρόποι Αποστολής

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ των 20 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (με ACS με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και με SPEEDEX) ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ !!!...... 

Για αγορές προϊόντων κάτω των 20 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι 2.00 ευρώ.

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 1.00 ευρώ για κάθε παραγγελία ανεξάρτητα από το κόστος ή το βάρος της. Αν η πληρωμή γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογ/σμό ή πιστωτική κάρτα, τότε τα έξοδα αντικαταβολής δεν χρεώνονται.

*Η δωρεάν αποστολή (άνω των 20 ευρώ) είναι μια προσωρινή ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ προς τους πελάτες του site.

Η παράδοση γίνεται στο χώρο σας, εκτός αν η περιοχή είναι δυσπρόσιτη (πάνω από 20χλμ από το πλησιέστερο υποκατάστημα) οπότε το παραλαμβάνεται εσείς από τα πλησιέστερα γραφεία της ACS, της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ή της SPEEDEX με την ίδια χρέωση όταν λάβετε τηλεφωνικά ή μέσω sms την ειδοποίηση.

Αν επιθυμείτε παράδοση σε χρονικό διάστημα μόνο 2 ωρών π.χ 10,00-12,00 ή αν επιθυμείτε παράδοση Σάββατο ,τότε επιβαρύνεστε εσείς την επιπλέον χρέωση της courier.

Προϊόντα που είναι διαθέσιμα στις αποθήκες του musclemax.gr αποστέλλονται το πολύ μέσα σε μία (1) ημέρα μετά την οριστικοποίηση της παραγγελίας.
Για προϊόντα που δεν υπάρχουν στο stock, η αποστολή τους στον πελάτη από το κατάστημα γίνεται κατόπιν συνεννόησης σε ότι αναφορά τον χρόνο παράδοσης.


Οι παραγγελίες που γίνονται έως τις 14:00 αναχωρούν αυθημερόν!


Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 5 ημερών εφόσον:

α. Ο πελάτης επιθυμεί την αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
β. Το κατάστημα έχει ενημερωθεί προηγουμένως μέσω fax - email για το λόγο της επιστροφής και για την νέα παραγγελία.
γ. Τα προϊόντα προς επιστροφή πρέπει να είναι άθικτα στη συσκευασία τους.
δ. Τα έξοδα επιστροφής και νέας αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
ε. Για τυχόν παραλείψεις ή λανθασμένες αποστολές, το musclemax.gr αναλαμβάνει την δωρεάν αποστολή προς τον πελάτη, ανεξάρτητα από το κόστος των εμπορευμάτων.

Για οποιοδήποτε άλλο τρόπο αποστολής εσείς επιθυμείτε ,είτε λόγω κόστους είτε λόγω χρόνου παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ!


MUSCLEMAX
Κύπρου 120
46100 Ηγουμενίτσα

TEL : 2665021316                        

MOBILE: 6951699903

ή στείλτε email στο orders@musclemax.gr για οποιαδήποτε πληροφορία.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι προς το παρόν εξαντλημένο. Δώστε μας το email σας για να σας ενημερώσουμε όταν θα είναι διαθέσιμο.
Όνομα
Email