ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ

Posted by admin 07/03/2017 0 Σχόλια ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,

Είμαι βεβαιος ότι αυτή η ερώτηση , είναι η πρώτη ερώτηση κάθε νέoεισερχόμενου στο χώρο μας . Το πρόβλημα είναι ότι με τον τρομερό ογκο πληροφορίας που υπάρχει σχεδον παντού , ο  νεοεισερχόμενος αρχάριος  δεν μπορεί να καταλάβει τι γινεται στην πραγματικότητα.

 

Φυσικά την στιγμή που θα γραφτεί σ΄ένα γυμναστήριο , θα έχει να αντιμετωπίσει και τις συνήθειες και τις πιθανές «διαταραχές» του εκάστοτε προπονητή. Αυτό είναι ένα μείζον θέμα, διότι ο προπονητής αυτός θα πρέπει να του δείξει τα βασικά (εδώ ευχόμαστε ολοι μας, να γνωρίζει τι και πώς πρέπει να το κάνει αυτό).

 

Ένα άλλο θέμα, είναι οι  διατροφικές συνήθειες του αρχάριου, οι οποίες θα παίξουν το βασικότερο ρολο στην ανάπτυξη μετά την ξεκούραση του Υπνου. Το θέμα όμως είναι ότι κάποιος πρέπει να του μιλήσει γι'αυτές και να τον διδάξει τα «τι» και τα «γιατί».

 

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι αρχάριοι δεν θα τύχουν της απαραιτητης προσοχής και βεβαιως πέρα από τα πολύ γνωστα σε θεμα διατροφής, κανείς δεν θα κάτσει να τους εξηγήσει την τραγική σημασία της διατροφής.

 

Ωραία όλα αυτά, αλλα το γνωρίζω ότι έχετε ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ από πληθος πληροφορίας θεωρητικής που στο τέλος δεν σωματοποιειται σε πράξη …

 

Τι πρέπει να γίνει λοιπον ?

 

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΒΑΣΙΚΑ και μην τα ξεχάσετε ΠΟΤΕ !!!

  • Ξεκινηστε με 3 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
  • 3 ασκήσεις θα είναι ο ΚΟΡΜΟΣ της εξάσκησης:  ΣΚΟΥΩΤ – ΑΡΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ (πάγκος)
  • Βάλτε στην προπονηση μέρας 1 ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ, βάλτε το ΣΚΟΥΩΤ στην 2η προπονητική μέρα, βάλτε την ΑΡΣΗ στην 3η προπονητική μέρα, και γυρω από αυτές τις ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΟΛΥΑΡΘΡΙΚΕΣ θα στήσετε το προγραμμα σας που θα είναι απλό και ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ – Μπορειτε να το πλαισιώσετε με 5-6 ακομα ασκήσεις σε κάθε προπονητική μέρα  (ΑΣΚΉΣΕΙΣ απλές που θα συνοδεύουν ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΟΛΥΑΡΘΡΙΚΕΣ ,στα αρθρα μας θα βρείτε 2 απλά αλλά πολύ μελετημένα προγράμματα για αρχάριους )

 

Η κεντρική ιδέα είναι να μπορέσετε να ξεκινήσετε με ασκήσεις που θα έχουν επιδραση σε ολο το σύστημα και ουσιαστικά στο ΟΡΜΟΝΙΚΟ, αυτό θα αλλάξει για πάντα την ζωή σας, ΕΦΟΣΟΝ θα ειστε ένας σοβαρός και πειθαρχημένος Bber (ερασιτέχνης μεν, καλός δε).

  • Καταναλώστε το ελάχιστο 5 γεύματα ημερησίως που να περιέχουν ΟΛΑ τουλάχιστον 25gr, αλλα oχι παραπάνω από 35gr ΖΩΪΚΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ Α ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ( κοκκινο κρέας, κοτοπουλο, τονος, τυρι, αυγά…κλπ ) – αναλογα με το υψος και το καθαρο σας σχετικά βάρος θα ρυθμίσετε και την ενέργεια που λαμβάνετε από την τροφή. 
  • ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ τουλάχιστον 8 ώρες κάθε βράδυ, είναι το ΑΝΑΒΟΛΙΚΟ σας και έχει πολύ μεγάλη και ισχυρή δράση, όταν το κάνετε ΑΝΕΛΙΠΩΣ!!!!!
  • Προσέξτε ιδιαιτερα την κατανάλωση αλκοόλ, το μονο που θα τονίσω είναι ότι πέρα από την ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ και ΚΟΥΡΑΣΗ που προκαλεί, τσακίζει την ανάρρωση των νευρικών κυττάρων και μειώνει από 25-75% την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ, την μονη ΑΝΔΡΟΓΟΝΟ ΑΝΑΒΟΛΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ, βεβαιως δεν χρειάζεται να τονίσω ότι ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ την δουλειά της ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ την πλέον ΑΝΑΒΟΛΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ.

 

Συμπληρώματα : Μια πολυβιταμίνη, Ω3, μια WHEY πρωτεϊνη και λιγο μαγνησιο είναι μια χαρά για αρχή. Φυσικά μπορείτε να πειραματιστείτε με ΚΡΕΑΤΙΝΕΣ, προ-Εξασκητικά κλπ αλλα δώστε στο εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί…

 

Δυστυχώς ή ευτυχώς ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ πρέπει να ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, διοτι διαφορετικά δεν έχει νόημα. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – δεν έχει σημασία αν θέλετε να κερδίσετε βάρος ή να χάσετε, το μυστικό είναι το ιδιο, ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

 

Και μην ακούτε ποτέ, για μαγικά προγράμματα, εναλλαγές προγραμμάτων, τοπικό αδυνάτισμα, τρισέτ, μεγασέτ, γιγασετ, 21 και όλα αυτά τα χαριτωμένα. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με αυτά, ψάξτε τα μετά από 3 χρονια δουλειάς και αφού θα έχετε βάλει 10 κιλά καθαρο κρεας και δεν θα ειστε περαπάνω από 15% χονδροί.

 

Μην χάνετε άλλο χρόνο, ο χρόνος μετράει, δεν πειράζει ας χάσετε και ένα καλοκαιρι και μια...παραλία, η σκληρή, σοβαρή και πειθαρχημένη δουλειά αμείβεται στο διηνεκές. 

Κάνε ένα σχόλιο

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι προς το παρόν εξαντλημένο. Δώστε μας το email σας για να σας ενημερώσουμε όταν θα είναι διαθέσιμο.
Όνομα
Email